bonbonka-crvena

Црвена бонбонка со сирење

 • Нето: 550 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Бонбонка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини
bonbonka-sirenje1

Бонбонка со сирење

 • Нето: 550 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Бонбонка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини
somborka-sirenje1

Сомборка со сирење

 • Нето: 550 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав:  Сомборка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини
tegla1

Гамба со сирење

 • Нето: 550 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Гамба пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини
tikvici1

Потпечени тиквици

 • Нето: 530 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Потпечени тквици, лук, магдонос, сол, киселина, сончогледово масло, вода
patlidzan1

Потпечен модар патлиџан

 • Нето: 530 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Потпечен модар патлиџан, лук, магдонос, сол, киселина, сончогледово масло, вода
grav1

Гравче тавче

 • Нето: 930 g. 520 g.
 • Тип на пакување: T-1000; T- 580;
 • Состав: Грав, кромид, сушени пиперки, лук, зачини, минт, сол, сончогледово масло
slide-h1