namaz-proba

Домашна лутеница

 • Нето: 550 g; 310 g
 • Тип на пакување: T- 580; Т-314
 • Состав: Печена црвена пиперка, сос од свежи домати, морков, лук, магдонос, феферони, сончогледово масло, сол
malidzano1

Малиџано

 • Нето: 540 g; 300 g
 • Тип на пакување: T- 580; Т-314
 • Состав: Печена зелена пиперка, печен модар патлиџан, сенф, лук, сончогледово масло, сол, зачини
ajvar1

Домашен ајвар - благ и лут

 • Нето: 540 g; 300 g
 • Тип на пакување: T- 580; Т-314
 • Состав: Печена црвена пиперка, печен модар патлиџан, сол, сончогледово масло, зачини
pindzur1

Домашен пинџур

 • Нето: 540 g
 • Тип на пакување: T- 580
 • Состав: Печена пиперка, печен модар патлиџан, магдонос, сончогледово масло, сол, зачини
tegla1

Ајвар со сирење

 • Нето: 550 g; 300 g
 • Тип на пакување: T- 580; Т-314
 • Состав: Печена црвена пиперка, печен модар патлиџан, сирење, сол, сончогледово масло, зачини
slide-h1