tegla1

Барена црвена пиперка

 • Нето: 2350 g.; 1600 g.; 680 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700; T-720
 • Состав: Црвени пиперки, оцет, лимонска киселина, вода, сол
peceni-crveni1

Печена црвена пиперка

 • Нето: 2350 g.; 1650 g.; 550 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700; T-580
 • Состав: Печена црвенa пиперка, лук, магдонос, сол, оцет, лимонска киселина, вода
gamba-cela1

Гамба цела

 • Нето: 2050 g.; 1550 g.; 650 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700; T-720
 • Состав: Гамба пиперка, сол, оцет, лимонска киселина, вода
tegla1

Гамба со зелка

 • Нето: 2450 g.; 1650 g.; 680 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700; T-720
 • Состав: Гамба пиперка, зелка, сол, оцет, лимонска киселина, вода
tegla1

Гамба четвртинки

 • Нето: 2350 g.; 1550 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700;
 • Состав: Гамба пиперка, сол, оцет, лимонска киселина, вода
somborka1

Сомборка

 • Нето: 1850 g.; 1250 g.
 • Тип на пакување: T-2500; T- 1700;
 • Состав: Сомборка пиперка, сол, оцет, лимонска киселина, вода
luta-bonbonka1

Лута Бонбонка

 • Нето: 780 g.; 480 g.
 • Тип на пакување: T-1000; T- 580;
 • Состав: Бонбонка пиперка, сол, киселина, лимонска киселина, вода
potpecena-bonbonka1

Потпечена бонбонка

 • Нето: 530 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Потпечена бонбонка, сол, лук, магдонос, киселина, сончогледово масло
tegla1

Потпечени антипасти

 • Нето: 550 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Црвена пиперка, зелена пиперка, лук, магдонос, растително масло, сол, оцет, вода, зачини
feferoni-zeleni1

Зелени Феферони

 • Нето: 510 g.
 • Тип на пакување: T- 580;
 • Состав: Феферони, сол, лимонска киселина, оцет, вода
feferoni-zolti

Жолти феферони

 • Нето: 490 g. 300 g.
 • Тип на пакување: T- 580; Т-314
 • Состав: Феферони, сол, лимонска киселина, оцет, вода
tegla1

Кебап Феферони

 • Нето: 500 g.; 680 g.
 • Тип на пакување: T- 580; Т-720
 • Состав: Кебап Феферони, сол, лимонска киселина, оцет, вода
slide-h1