praska1

Мармалад од праска

 • Нето:  430 g.
 • Тип на пакување: T- 370;
 • Состав: Праска, шеќер, лимонска киселина
slivi1

Мармалад од сливи

 • Нето:  430 g.
 • Тип на пакување: T- 370;
 • Состав: Црни сливи, шеќер, лимонска киселина
smokvi1

Мармалад од смоква

 • Нето:  430 g.
 • Тип на пакување: T- 370;
 • Состав: Смоква, шеќер, лимонска киселина
tegla1

Мармалад од шипки

 • Нето:  430 g.
 • Тип на пакување: T- 370;
 • Состав: Шипки, шеќер, лимонска киселина
tegla1

Мармалад од тиква

 • Нето:  430 g.
 • Тип на пакување: T- 370;
 • Состав: Тиква, суво грозје, портокал, шеќер, лимонска киселина
slide-h1